Selecteer een pagina

Locaties

Chillcafé's, Easydining Loungeseats, Calmevents

Renswoude / Veenendaal

 • Easydining restaurant en Loungeseats- Grebbelounge. Buursteeg 2, 3927EJ Renswoude. Grebbelounge biedt graag de mogelijkheid om even te rusten bijvoorbeeld na een wandeling of bezoek aan het museum.
 • Chillcafé. Café Bar Gezellig. Dorpsstraat 118, 06 4797 4640, info@bargezelligrenswoude.nl. Renswoude. Iedere laatste woensdag van de maand vanaf 19:00.

 

Veenendaal

 • Loungeseats Bagel& Beans Brouwersgracht 81-83, 3901TK Veenendaal.

 

Roermond

 • Easydining restaurant en Loungeseats- Aruna Cuisine. Kraanpoort 1, 6041 EG Roermond. Aruna Culinair biedt een rustplek. Aanlopen kan, maar het is handiger even vooraf te bellen (+31 475472500) of te mailen.Het overige gezelschap kan ondertussen genieten op het terras in het authentieke centrum van Roermond of natuurlijk binnen in het sfeervolle restaurant. Chef de Cuisine Aruna Indrasinghe is niet alleen een goede gastheer, hij denkt ook graag mee over de mogelijkheden om met een gezelschap te dineren in een rustige sfeer.
 • Lougeseats- Brasserie 't Literatuurtje. Neerstraat 11-13, 6041 KA Roermond. 0475 - 57 62 00. De brasserie heeft een aantal rustig hoekjes. Vooraf contact opnemen wordt op prijs gesteld.

Zeist

 • Chillcafe (laatste donderdag van de maand vanaf 19:00), Easydining restaurant en Loungeseats- Restaurant Bell’s. Slotlaan 119, 3701, Zeist.

Houten

 • Easydining restaurant en Loungeseats- Brasserie &Zo. Het Rond 58, Houten. 030-6353555. Brasserie &Zo biedt een Loungeseat. Voor de zekerheid graag even vooraf bellen over beschikbaarheid. Er is een af te scheiden gedeelte. Bij reservering Easydining restaurant graag aangeven. Bij aanloop staat vragen natuurlijk vrij. Gratis parkeren op De Fuik (via de Molen) of Het Achterom (via de Hagen). De laatste kent een blauwe zone tot 18.00u. De parkeergarage op de Kruitmolen (via de Molen) is 24 uur per dag open en de eerste twee uren gratis.

Efteling

 • Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
 • www.efteling.nl
 • Kijk hier voor meer informatie en contactmogelijkheden.
Silence rustplek

De rustruimte (Loungeseat) is in het In Ruigrijk. Deze ruimte is bedoeld voor bezoekers die gedurende de dag een rustmoment in moeten lassen. De sleutel kun je bij de EHBO post in het Marerijk ophalen.

 

Cafe de Parade

Loungeseats

Zie site voor openingstijden.

 

Deli café francais

Loungeseat

Zie site voor openingstijden. Graag melden voor een Silence Rustkaart.

 

the Coffee Cat

Loungeseat

Kattencafé The Coffee Cat is een mooi lunchcafé vol kattenliefde, knusse loungebanken, gezellige zitjes en tafeltjes aan het raam. Even bellen van tevoren is verstandig.

 

Lunchroom Le passage

Le Passage, gelegen in het stadshart van Lelystad, is dè plek voor sfeer, rust en culinair genot. Het team zal u gastvrij ontvangen en culinair verwennen. Ook voor zakenlunch of catering met uitgebreide mogelijkheden kun je hier terecht.

Loungeseats

LE PASSAGE biedt Loungeseats. Vooraf even bellen zodat het team weet dat u komt is gewenst.uw gezelschap kan genieten van bijvoorbeeld een kop koffie met een gebakje van de bakker..

Easydining  restaurant

In het Easydining restaurant kun je genieten van een à la carte lunch of diner. De bediening vragen naar een rustige plaats.

Openinngstijden
Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Amsterdam

Chillcafé en Loungeseats- Het Papeneiland. Prinsengracht 2, 1015 DV Amsterdam. Het café zelf is een typisch voorbeeld van een gezellige authentieke ''bruine kroeg''. Er wordt, met uitzondering van feesten en partijen, geen muziek gedraaid, de muziek moet komen van de gasten zelf en de benaming praathuis is dan ook zeer op zijn plaats! De sfeer in Papeneiland is rustig. Toch is het handig om vooraf even contact op te nemen om gebruik te maken van de loungeseats.

Café @Home

Wat cafe@Home bijzonder maakt, is de ongedwongen sfeer. Wil je deze gastvrijheid ook een keer ervaren? Kom dan gerust langs voor een lekkere bak koffie.

Easydining restaurant

Er hangt altijd een rustige sfeer in het café. Naast de heerlijke koffie, kun je bij cafe@Home genieten van een ontbijt en homemade sandwiches en tosti's. Je kunt vragen naar een rustige zitplaats

 

Loungeseats

In cafe@home kun je werken of studeren. Daarom is het er altijd redelijk stil en vind je makkelijk een rustige plek.Het is niet nodig om vooraf contact op te nemen. Het mag natuurlijk wel.

Groningen

 • Easydining restaurant en Loungeseats - DE Café Groningen. Brugstraat 28. Op de verdieping is een rustige zaal waar vaak studenten rustig zitten we werken.
 • Loungeseats- Bagels & Beans, Zwanestraat 30. Telefoon: 050-3112668 Email:
 • Loungeseats - Wadapartja. Gedempte Zuiderdiep 39-4. Telefoon: 06 39 03 48 37

Leeuwarden

 

Sneek

 • Loungeseats - Doppio Espresso. Kleinzand 1. Tel: 0515-335 008.

Joure

 • Loungeseats - Doppio Espresso. Midstraat 7 Telefoon 0513 789 425

Veendam

Den Haag

 • Loungeseats - Doppio Espresso. Frederik Hendriklaan 137. Den Haag. Tel: 070 - 444 95 92.

Dordrecht

Harderwijk

Amersfoort

We werken op dit moment aan uitbreiding van het aantal locaties.
Jij kunt helpen locaties te vinden: zie bericht "Marketing van Silencecafé" hieronder
Neem contact op