Vanaf woensdag 6 september is er een tweede Chillcafé in Amersfoort. Iedere eerste woensdag van de maand kun je in de salon van Kafé van Zanten prikkelarm uitgaan!

We zijn erg blij dat Tobias van Kafe van Zanten de salon op woensdagavond 6 september opent als Chillcafé. De salon is naast het normale kafé, dus je kan van het Chillcafé naar het kafé lopen. Iemand die wel van muziek houdt, kan even het Kafé in en later terug naar de salon. Zo heeft iedereen een gezellige avond, in de sfeer die hij of zij wil.

  • Woensdag 6 september vanaf 19.00 uur
  • Kafe van Zanten
  • Bloemendalsestraat 4 Amersfoort

Op deze avond zal Idzo je graag begroeten. Idzo weet als geen ander dat er bij Van Zanten ruimte is voor alles en iedereen… dus je kunt hem de weg vragen (hihi)

Kafé van Zanten heeft als motto

NIET VOOR DE LOL MOET JE IN HET CAFÉ ZIJN, MAAR VOOR HET LEVEN

Kafé van Zanten is een pleisterplaats waar iedereen zijn plek wel vindt, van vroege vogels tot nachtvlinders. Elke dag tussen 10 uur ’s ochtends en 2 uur ’s nachts is het kafé een plek om in op te gaan. Om te vieren of stoom af te blazen. Eenmaal de drempel over, ben je thuis bij Van Zanten.

Stichting Chill vindt dat prikkelarm uitgaan voor iedereen mogelijk moet zijn. Wat er ook gebeurt is in je leven. Oftewel je moet je leven lang ook in het café kunnen zijn. Niet vòòr de lol maar ook òm lol te hebben met wie dan ook! Dus kom alleen voor de gezelligheid. Of samen met je partner of vrienden. Heb jij een vriend waarmee je weer uit wil? Neem ‘m op sleeptouw!

Iedere laatste vrijdagavond is er al langer een Chillcafé in De Rooie Cent, ook in Amersfoort. Omdat wij denken dat er in Amersfoort en omgeving veel meer mensen wonen die prikkelarm uitgaan belangrijk vinden, zijn we op zoek gegaan naar nog een locatie voor een Chillcafé.Dat is dus Kafé van Zanten geworden.