Wij stimuleren iedereen bij een horeca-gelegenheid iets af te halen. Natuurljik hoeven dit niet persé Silene-locaties te zijn. Zo hebben wij laatst, tijdens een heerlijke wandeling, bij restaurant De Goudsberg in Lunteren een kop koffie en warme chocomel besteld. Tegelijkertijd heb ik het idee van Silencecafé toegelicht. De eigenaar was enthousiast en we mogen de Goudsberg als Silencelocatie op de kaart zetten!

Ik weet, dit is weer een locatie in het midden van het land, maar helaas lukt het ons niet locaties zelf face-to-face te benaderen door het hele land. Dus  we hebben jouw hulp nodig. Als je bij een restaurant, brasserie of (eet)cafe iets bestelt, leg dan het idee van Silencecafe uit. Wijs op de site (of laat zien) en geef aan dat zeer veel mensen behoefte hebben aan een rustigere horeca locatie. Zo kan men nu al (door aan te sluiten bij het idee), nieuwe klanten bereiken, vooralsnog alleen om iets af te halen of te laten bezorgen.

Mail ons de naam van de locatie en ook bij voorkeur die van de eigenaar. Vervolgens nemen wij met hen contact op om een en ander af te stemmen. Het zou mooi zijn, als we zo door het hele land Silene-locaties kunnen vinden. En dat vervolgens na de lock-down in veel meer plaatsen een Silencafé, -restaurant of -rustplek te bezoeken is.