Om een landelijk netwerk van Silencecafé te realiseren, is het noodzakelijk de aanpak van de organisatie te professionaliseren. Dit doen we met de vrijwillige, vakkundige, ondersteuning van Marc van Bloomtown Marketing & Branding, https://www.bloomtown.nl

Hij begeleidt ons naar het realiseren van een landelijk netwerk van Silencecafé, waartoe optimale contacten met (horeca)ondernemers en bezoekers nodig zijn.

De conclusie was al snel dat we vanzelfsprekend voor het uiteindelijke doel van een landelijk netwerk, meer vrijwilligers nodig hebben.

Ben jij of ken jij iemand die ons  vrijwillig  wil helpen:

  • locaties bezoeken en hierover een review wil schrijven op de site en/of:
  • zoeken naar nieuwe locaties en/of:
  • bekendheid te geven aan de activiteiten via (social) media en het informeren van organisaties die bezoekers kunnen stimuleren te gaan. en/of:
  • contact onderhouden met deelnemende ondernemers.
  • website up to date houden: oa nieuwe locaties te vermelden.

Uiteindelijk zijn door het hele land mensen nodig, allereerst in en rond de grote steden. Heb je hier ideeën over? laat dit weten: reageer dan op dit bericht en tag andere (mogelijk) geinteresseerden. Je ook een idee krijgen welke hulp nodig is  door het bezoeken van een locatie (zie kaart) of het Chillcafé in Amersfoort op 8 oktober.